promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - május 12: Ennek a jegynek nagyon rázós vasárnapja lesz
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

De a Vízöntő helyében is odafigyelnénk a hetedik napra.

Részletes asztrológiai előrejelzés, horoszkóp május 12 vasárnap:

Kos

A Kos jegyűek számára ma és holnap kivételes lehetőségek tárulnak fel az innováció és az inspiráció terén az üzleti életben, pénzügyekben, barátságokban és tehetségekben. Ez az időszak arra ösztönöz, hogy nyitott szívvel és elszántsággal fogadjuk el a változást, és felismerjük, hogy az előre nem láthatóság olykor izgalmas új lehetőségeket hozhat az életünkbe. Gondolkodásunk progresszív és vállalkozó szellemű, egyedi képességeink és tulajdonságaink felfedezése felé fordulunk. Lehetséges, hogy hirtelen vágy támad egy csillogó új tárgy vagy technológia iránt, ami megváltoztatja mindennapjainkat és hangulatunkat. Bár ma ne várjunk mindent a terveink szerint, ez kezdetben zavaró lehet, de érdemes lehet értékes felismerésekhez és kitérőkhöz vezetni. Az a késztetés, hogy megszabaduljunk felesleges tárgyaktól vagy zűrzavartól, ugyanolyan erős lehet. A körülmények arra ösztönöznek, hogy rendkívül tisztában legyünk azzal, mire ragaszkodunk érzelmileg és fizikailag egyaránt, és nyilvánvalóvá válik, hogy mindez hogyan gátolhat bennünket életünk kulcsfontosságú területein. A pénzügyek meglephetnek ma.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára a mai tranzitok felkavarhatják a változás iránti vágyat, különösen a személyes kezdeményezés, megjelenés vagy hozzáállás terén. A korlátok és megszorítások nehezen viselhetők ma, amikor megpróbálunk szabadulni mindattól, ami visszatart minket a fejlődéstől. Lehetünk izgatottak és türelmetlenek, különösen a szabályok vagy korlátozások terén. Habár most lázadóan érezhetjük magunkat, a legjobb, ha valódi szükségleteink alapján haladunk előre, és nem csak mások tetteire reagálunk. Egyéniségünk, egyediségünk és szabadságszeretetünk ma különösen előtérbe kerülhet. Az események vagy felismerések váratlanul nyithatnak meg ajtókat egy gyógyulási folyamathoz vagy új kezdetekhez. Lehetnek véletlen találkozások vagy impulzív kapcsolatok, amelyek megváltoztatják a fókuszt. Némi zavarodás távol tarthat minket a saját korlátozó titkainktól vagy helyzeteinktől, ezáltal több szabadságot nyerve. Ha nincs összhangban a változás iránti szükségleteinkkel, ma belső nyugtalansággal vagy érzékenységgel küzdhetünk, amely azonban mégis felfedő lehet. A meglepetésekkel teli hírek vagy kommunikációk is a fókuszban lehetnek ma. Az érdeklődésünk hirtelen megváltozhat.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei számára a mai és holnapi tranzitok rávilágíthatnak arra, mi inspirál és izgatja őket, és ezek a dolgok talán meglepik őket! Események vagy felismerések lehetnek az újraindulás vagy új kezdet lehetőségei. Lehetnek véletlen találkozások vagy impulzív kapcsolatok, amelyek megváltoztatják a fókuszt. Olyan kisebb zavarok is előfordulhatnak, amelyek távol tartanak minket a saját korlátozott titkainktól vagy helyzeteinktől, ezáltal több szabadságot adva nekünk. Ha nincs összhangban a változás iránti szükségleteinkkel, ma belső nyugtalansággal vagy érzékenységgel küzdhetünk, amely azonban mégis felfedő lehet. A meglepetésekkel teli hírek vagy kommunikációk is a fókuszban lehetnek ma. Az érdeklődésünk hirtelen megváltozhat.

[[cikk1]]

Rák

A mai tranzitok felkorbácsolják a Rák jegyűek társadalmi szektorát, kedves Rák, miközben figyelem középpontjában áll a közösség vagy társasági életed. Erős hatással van ez a pénzügyi ügyekre is. Lehet, hogy szélesíted látókörödet a hálózatépítés által, vagy egy kapcsolatban megújulás történik. Társadalmi szempontból új címkéket fedezhetsz fel vagy más emberekkel léphetsz kapcsolatba. Néhány felborulás vagy zavar is előfordulhat, mivel az Uránusz hajlamos arra, hogy elszakítson olyan területektől, amelyekhez túlságosan ragaszkodtunk a saját javunkra. Valóban, lehetnek izgalmas vagy meglepő események most. Mégis, a mai és holnapi váratlan helyzetek általában új irányokba terelnek téged. Újragondolhatod egyes társulásokat vagy projekteket teljesen új megvilágításban.

Oroszlán

A mai tranzitok friss levegőt hoznak az életed pályájához, karrieredhez vagy hírnevedhez kapcsolódó ügyekben, kedves Oroszlán. Lehet, hogy valamilyen ösztönzést vagy jutalmat kapsz a teljesítményedért. Apró zavarok vagy váratlan változások új irányokba terelhetnek. Lehet, hogy egy új kezdetre vagy növekvő szabadságra vágyunk, és ez egy kiváló időpont lehet arra, hogy megérzéseid alapján lépj a következő lépésre. Kissé távolságtartóbbak vagyunk ma, ami a munkánkat és hírnevünket illeti, és ez bátrabb vagy legalábbis érdekesebb döntésekhez vezethet. Hírnevünk változásokon megy keresztül, és emiatt néhány dolgot kissé másképp csinálunk. A belső mozgások, amelyek lázadással töltnek el a jelenlegi pályánk vagy az autoritás alakok iránt, ma intenzívebbek lehetnek. Fontos felidéznünk, hogy változnunk kell az idők változásával együtt, ahelyett, hogy ellenállnánk azoknak a dolgoknak, amelyek segítenek nekünk növekedni és fejlődni.

Szűz

A mai és holnapi tranzitok felfedezési témát erősítenek fel a szellemi és kalandos szektorodban, kedves Szűz. Ez lehet az új, szokatlan vagy radikálisan más érdeklődés ideje. Világnézeted változik, és az aktuális események új ötletek feltárásának katalizátoraiként szolgálhatnak. Valójában a szabadidős tevékenységeid is fejlődnek. Az oktatási tervek változhatnak, vagy hirtelen lehetőség nyílhat különböző élményekre. A munka és az egészség is olyan területek, amelyekhez másként közelítesz. Lehet, hogy új megvilágításba kerül valamely témád, vagy inspirációt találsz azáltal, hogy olyan helyeket vagy témákat fedezel fel, amelyeket rendszerint nem vizsgálnál meg. A sajátos ötleteid, megközelítésed vagy irányításod a középpontban lehet. Ez lehet az időszak, amikor új és talán szokatlan vagy nagyon különböző érdeklődéseket vállalsz, és ez izgalmas.
 

Mérleg

A mai tranzitokkal mély vágyak lehetnek jelen a Mérleg jegyűekben, hogy mélyreható és hosszantartó változásokat hajtsanak végre a személyiségükben vagy életmódjukban. Alternatívaként, ha nem vagyunk tisztában ezzel a változás szükségességével, akkor egy felismerés vagy váratlan esemény lehet a felébresztő hívás, amely ösztönzi a függőségeink vagy hozzáállásunk megváltoztatását, különösen az életünkben lévő emberekkel és a pénzügyekkel kapcsolatban. Ha úgy éreztük, hogy mások kezében vagyunk, akik mintha rángatnák a szálainkat, ez az időszak arra ösztönöz, hogy szabaduljunk. Kiváló alkalom arra, hogy felülírjuk az elvárásokat, és talán néhány megszokott rutint megtörjünk, hogy növekedhessünk és fejlődhessünk. Egy barátság vagy gyermek lehet a változások katalizátora. Az Uránusz ma és holnap előtérbe kerül, így kissé elvonhatjuk magunkat, hogy bátrabb választásokat tegyünk. Használjuk fel ezt az energiát bátorságot adó lökéshez, hogy olyan változást hozzunk létre, amely számunkra értékes.

Skorpió

Az izgalom ma a Skorpió jegyűek kapcsolati szektorába érkezik, kedves Skorpió, váratlan események vagy új betekintések jöhetnek elő a kapcsolatainkban. Nem könnyű elfogadni a szabályokat és korlátokat ma, vagy talán egy partner vagy különleges barát révén találkozunk ezzel az energiával, aki lázadó vagy izgatott. Az előre nem láthatóság zavaró lehet, de új megértést hozhat arról, hogy mire van szükségünk másoktól, és mire vagyunk képesek teljesen egyedül. Vagy mások beavatkozásának vagy megbízhatatlanságának köszönhetően más perspektívára juthatunk. Az elavult módszereknek való visszatérés hanyagolásával izgalmas áttörések körvonalazódnak. Különböző és egyedi módok jelentkeznek másokhoz való hozzáállásban, és valószínűleg a munka vagy otthoni rutinokból származnak. Ne felejtsük el, hogy ezek a változások közepette izgalmas új élmények és nézőpontok lehetnek a kapcsolatainkban.

Nyilas

A mai tranzitok jól pozicionálják a Nyilas jegyűeket az új érdeklődési körök felé fordulásra. Nyitottak vagyunk mások felé, és ők is felénk, de legyünk türelmesek az izgalmas új tervek megvalósításával kapcsolatban. Ez az időszak új energiát hoz a munkába, a feladatokba, a napi rutinokba és az egészségügyi erőfeszítésekbe. Emellett kommunikálunk és kapcsolódunk - még át is - friss módon. Egyre inkább más megközelítésre van szükségünk a rutinok kezeléséhez és az életed rendszerezéséhez. A mai tervek megváltozhatnak, és ezek a változások új módszerek felfedezéséhez vezethetnek az életedben lévő fontos rendszerek javítása érdekében. Ha elnyomva vagy vagy korlátozva érzed magad, most friss megközelítésre törekszel, mivel a Nap és az Uránusz egyesül. Fontold meg, hogy melyik elemek nem szolgálnak téged jól a mindennapi életedben, a feladatokban, a munkában vagy a szokásokban, és ennek megfelelően lépj tovább.

Bak

A Nap és az Uránusz találkozása a kreatív szektorodban frissességet és lendületet hoz az életedbe, kedves Bak. Lehet, hogy különleges személyiséged vagy alkotásaid miatt kiemelkedsz, vagy felébred benned az igény egyedi módon kifejezni magad. Jelzők arra utalnak, hogy kissé el kell vonnod magad a túlzott kontroll területeitől, és azoktól a dolgoktól, amelyek kimeríthetik az energiádat. Ez a tranzit emlékeztet arra, hogy változz, fejlődj, és javíts. Lehetnek zavarok, kitérők vagy izgalmak a szerelmünk, szenvedélyünk, hobbink, pénzügyeink és érzelmeink területén. A tervek az utolsó pillanatban is megváltozhatnak, ami szabadabb és inspirálóbb élményeket eredményezhet. Fontos felismerni, hogy hol szükséges a változás az életedben, és nyitottan fogadni azt.

Vízöntő

A tranzitok ma arra emlékeztetnek, hogy az otthonod vagy a személyes életed új megközelítést igényel, kedves Vízöntő. A Nap és az Uránusz találkozása a negyedik házadban arra ösztönöz, hogy növekedj, fejlődj, és változtass. Az irányok, amelyeket választasz, jutalommal járhatnak, és kellemes lehetőségek nyílhatnak meg előtted. Lehet, hogy változásokra van szükség a mindennapjaidban ahhoz, hogy előrehaladhass. Ha visszatérsz a megszokott, feltételezett módszerekhez a kapcsolatokban vagy a szokásokban, az csak frusztrálhat ma. Az együttműködési ügyek ma nagyon kedvezőek lehetnek, különösen, ha az önállóságot és az egyediséget hangsúlyozzák és tisztelik.

Halak

A mai tranzitok a kommunikációdra, a munkádra, az egészségedre és a csoportkapcsolataidra összpontosítanak, kedves Halak. Az Uránusz jelenléte a harmadik házadban, különösen kiemelkedik ma, és új érdeklődési területeket vagy kommunikációs csatornákat hozhat a figyelmedbe, amelyek megváltoztatják a perspektívádat. A Nap most kiemeli ezt a tranzitot, így az ötleteid, tanácsaid vagy irányításod különösen egyedülállóak lehetnek, és talán nagy keresletre tarthatnak számot! Valami vagy valaki inspirálhat téged, hogy új területeken vagy tanulmányokban merülj el, ahogy egy új gondolkodásmód és önkifejezés felé ébredsz. Fontold meg, hogy ha nem tudsz megbízható csatornákat találni az önmagad kifejezésére, akkor ez segíthet a belső ritmusokra való válaszadásban és az intuícióhoz való kapcsolódásban. Ma mások lehet, hogy elfogadóbbak vagy igazságosabbak veled.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás