promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszédítően nehéz kvíz: ki mondta, Bud Spencer vagy Terence Hill?
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki mondta az alábbi 10 idézetet, kitalálod?

Jöjjön most egy valóban nehéz kvíz Bud Spencerről és Terence Hillről. Nem túlzás, hogy ez lesz az eddigi legnehezebb kvíz a pofonosztó párosról, hiszen most az egyszer nem a filmjeikkel kapcsolatban lesznek kérdések, hanem arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire ismeritek őket a filmvásznon túl?

Valóban vagy olyan nagy rajongó, mint amilyennek tartod magadat? Nem lehet, hogy csak a filmjeikért rajongsz, de őket már nem is ismered annyira? Most fény derül az igazságra.

Alább lesz 10 idézet, és nektek meg kell mondanotok, hogy Bud Spencer vagy Terence Hill mondta. Nem filmes idézetek lesznek ezek, tehát nem az egyik karakterüktől származó aranyköpések és fülbemászó mondatok lesznek, hanem olyanok, amiket a két olasz színész a való életben mondott valamikor.

Valóban nehéz lesz, de azért igyekeztünk olyan idézeteket összeválogatni, amik azért árulkodnak arról, hogy melyikük mondhatta. Van egy olyan idézet is, amiben a magyarokról alkotott véleményt az egyik színész; kíváncsiak leszünk ezt milyen arányban fogjátok eltalálni.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás